Μνημόσυνα

Ευάγγελος Αντωνίου

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Σπάρτης τελείται ετήσιο μνημόσυνο του Ευάγγελου Αντωνίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Βενέτα –Αναστάσιος και Παναγιώτα-Ιωάννης, τα εγγόνια, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κωνσταντίνος Καστρής

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Καλύβια Σοχάς τελείται το Ετήσιο Μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Ι. Καστρή. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Αγγελική, τα παιδιά του Ιερέας Ιωάννης-Μελπομένη, Παναγιώτα-Γεώργιος και Ευσταθία, τα εγγόνια, τα αδέλφια , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Πηνελόπη Καρακίτσου – Χριστοφιλέα

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Σπάρτης τελείται το Ετήσιο Μνημόσυνο της Πηνελόπης Δ. Καρακίτσου το γένος Χριστοφιλέα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Δημήτρης, τα παιδιά της Όλγα-Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης-Αγγελική Καρακίτσου και Γεωργία – Εμμανουήλ Σπετσωτάκη, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αθανάσιος Ραχιώτης

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο Μνημόσυνο του Αθανασίου Ραχιώτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Δήμητρα και Παναγιώτα, τα εγγόνια του Θανάσης, Κλειώ, Γιώργος και Άδμητος, το δισέγγονό του Λέανδρος-Ιωάννης, τα αδέλφια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παρασκευή Γερουλάκου

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τσεραμιού τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Παρασκευής Γερουλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ξένια-Γρηγόρης Καραναγνώστης και Μαρία Γερουλάκου, τα εγγόνια Μαρία, Αναστάσιος, Μαρία, Περικλής και Παρασκευή, το δισέγγονο Γρηγόρης, τα αδέλφια Γεώργιος και Δημήτριος, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Χαντζάκος

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Τραπεζοντή τελείται το Εξάμηνο Μνημόσυνο του Γεωργίου Δ. Χαντζάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ελένη, τα παιδιά του Δημήτρης Γ. Χαντζάκος και Κωνσταντίνος-Πηνελόπη Χαντζάκου, τα αδέλφια, τα εγγόνια, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Κηδείες

Ευστράτιος Λώλος

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Α’ Νεκροταφείου Σπάρτης έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία του 76χρονου Ευστράτιου Κ. Λώλου.

Κωνσταντίνος Μανωλάκος

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στον Ι. Ν. Σπυρίδωνος Σουλήνας Βορδόνιας έγινε η νεκρώσιμος ακολουθία του 84χρονου Κωνσταντίνου Μανωλάκου.

[ Αν επιθυμείτε τη δημοσίευση για το Μημόσυνο ή τη Κηδεία προσφιλών σας προσώπων, διευκρινίσεις ή ευχαριστήριο στείλτε στο info@notospress.gr]