ΣΠΑΡΤΗ. Η φετινή παράσταση της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας Λακωνίας (ΕΘΟΛ) «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» επελέγη ως μια από τις δέκα καλύτερες παραστάσεις ανά την Ελλάδα και θα λάβει μέρος στους Πανελλήνιους Θεατρικούς Αγώνες Ερασιτεχνικών Θιάσων που θα διεξαχθούν στο Δήμο Ζωγράφου στην Αθήνα. Η Παράσταση παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου.

Το Δ.Σ. της ΕΘΟΛ, σε σχετική ανακοίνωσή του σημειώνει «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό της Σπάρτης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Λακωνίας που μας έδωσε δύναμη και κουράγιο για την διεξαγωγή αυτής της παράστασης. Τέλος και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμο Σπάρτης για την πολύτιμη στήριξη που μας παρέχει σε αυτή μας τη προσπάθεια».

Να σημειωθεί ότι την ΕΘΟΛ τα τελυταία χρόνια υποστηριζει σε όλες τις παραστάσεις το Pery & George Artistic Hair Salon.Φροντίζει και δημιουργεί την εμφάνιση των ηθοποιών σε ότι αφορά τα χτενίσματα προσδίδοντας έτσι αληθινό ύφος και χρώμα ιδιάιτερα σε παραστάσεις περασμένων εποχών. Το Pery & George Artistic Hair Salon ταξιδεύει μαζί με την ΕΘΟΛ διεκδικώντας μάλιστα και σχετική διάκριση.