To notospress.gr καταγράφει για μια ακόμα φορά την τάση της κοινής γνώμης. Σε μία ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 24/8 κκαταγράφει την τάση και στάση των αναγνωστών – πολιτών στο ερώτημα:

Στο ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών θα ψηφίσεις:
ΣΥΡΙΖΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΠΑΣΟΚ
ΚΚΕ
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
ΑΝ.ΕΛ.
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

Η παρούσα Βουλή διαθέτει 8 κόμματα που ανέδειξαν οι πολίτες στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Από αυτά τα δύο συνεργάζονται συγκυβερνώντας, ένα τρίτο ρέπει σε συνεργασία, ένα ακόμα διεκδικεί την διακυβέρνηση τείνοντας χέρι σε ένα ακόμα. Δύο είναι αυτά που μένουν αμετακίνητα στις θέσεις και αρχές τους. Ποιό απ’ όλα σας εκφράζει έτσι όπως καταγράφεται ο πολιτικός προορισμός και στόχος του; Ενδέχεται να σας ενδιαφέρει ένα από τα 8 εντός Βουλής ή κάποιο από τα εκτός Βουλής; Έχετε αποφασίσει τι θα ψηφίσετε ή όχι; Ανήκετε σε αυτούς που δεν θα προσέλθουν στις κάλπες;

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων στη Λακωνία σας ικανοποιούν με τη στάση τους; Νιώθετε ότι σας εκπροσωπούν; Θα τους ξαναψηφίσετε μέσω των κομμάτων τους; Στηρίζετε συγκυβερνήσεις και συγκλίσεις ή είστε υπέρ των καθαρών λύσεων.
Έχουν νόημα οι πρόωρες εκλογές;

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, ψηφίστε στο notospress.gr ώστε να αποτυπωθεί μήνυμα καθαρό, σαφές και ισχυρό προς τους εκπροσώπους των κομμάτων στη Λακωνία.

Ψήφισε εσύ κι ενημέρωσε και τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

[Μπορείτε να σχολιάσετε σχετικά με την ψήφο σας στα σχόλια του notospress.gr]