Εκδηλώσεις για το όμορφο Γεωργίτσι του χθες και του σήμερα

Από τη ΛΕ.ΦΩΣ., το Σύλλογ Γεωργιτσιάνων Σπάρτης και το Ν.Π. Πολιτισμού Δ. Σπάρτης17-08-2016 10:00   

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος Γεωργιτσιάνων Σπάρτης «Το Κουτούνι» και η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης διοργανώνουν  σειρά εκδηλώσεων στο όμορφο   Γεωργίτσι  με σκοπό την ανάδειξη   και προβολή της ιστορίας  του χωριού.

Το πρόγραμμα των  εκδηλώσεων έχει ως εξής:

10-12 Αυγούστου στην πλατεία Αγ. Αθανασίου έκθεση φωτογραφίας με θέμα « ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Τετάρτη 10/8 στην πλατεία Αγ. Αθανασίου στις 21:00. Παράλληλα θα γίνει παρουσίαση με θέμα «ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ» με ιδιαίτερη αναφορά στις εκκλησίες του χωριού. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η  Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ενώ την παρουσίαση θα κάνει ο πρόεδρος της ΛΕ.ΦΩ.Σ. Γιάννης Γκλέκας. Ώρες λειτουργίας  για το κοινό από τις 19:00 έως τις 23:00.

13 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γεωργιτσίου  παρουσίαση με θέμα « ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ». Θα γίνει παρουσίαση  φωτογραφιών και βίντεο από το 1900 έως και σήμερα μέσα από σπάνιο αρχειακό υλικό. Την επιμέλεια  και την παρουσίαση έχει αναλάβει ο πρόεδρος της  Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης Γιάννης Γκλέκας. Στο χώρο θα λειτουργήσει και έκθεση φωτογραφίας. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα γίνει σε αίθουσα του Σχολείου.

14 Αυγούστου στην πλατεία Υπαπαντής έκθεση φωτογραφίας με θέμα « ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΤΣΙ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ». Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η  Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης.  Ώρες λειτουργίας  για το κοινό από τις 18:00 έως τις 24:00.

Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων: Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ