Υλικά

1 κιλό χοιρινό μπούτι Τσικάκης-Γιαννόπουλος [Δείτε προσφορά εβδομάδας]
1 ποτήρι χυμό από πορτοκάλι
χυμό από 1 λεμόνι
λάδι
πιπέρι
δενδρολίβανο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. μέλι

Παρασκευή

Τοποθετούμε το κρέας στη γάστρα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και περιχύνουμε το κρέας.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς,για μιάμιση ώρα.
Όταν ψηθεί το κρέας, το ζουμάκι που έχει μείνει, το βάζουμε σε μια μικρή κατσαρόλα.
Διαλύουμε μια κουταλιά της σούπας αλεύρι σε νερό.
Βάζουμε το ζωμό να βράσει σε χαμηλή, μόλις αρχίζει να βράζει, ρίχνουμε το διαλυμένο αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Κόβουμε το κρέας σε φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.