ΣΠΑΡΤΗ. Η απογευματινή εξόρμηση του ΕΟΣ Σπάρτης σήμερα Δευτέρα 16 Μαίου θα πραγματοποιηθεί από τον Αγιάννη ως την Αναβρυτή.

Ο καθένας , με το δικό του ρυθμό, καλύπτει όση απόσταση μπορεί και θέλει μέσα στη διάρκεια που καθορίζεται από τους συνοδούς : με τη συμπλήρωση αυτής της διάρκειας όλοι αρχίζουν την επιστροφή προς το σημείο εκκίνησης.

Δεν χρειάζεται κάποιος να δηλώσει συμμετοχή πριν από κάθε εξόρμηση. Αρκεί να έχει καλή φυσική κατάσταση, θετική διάθεση και να τηρεί το ωράριο και τους ελάχιστους κανόνες που θα επιτρέψουν σε όλους να απολαύσουν με ασφάλεια και χωρίς άγχος τη δραστηριότητά.

Επίσης δεν χρειάζεται να επιβαρυνθεί ο συμμετέχων με κάποιο ιδιαίτερο κόστος : η δράση αυτή στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά όλων και η μοναδική δαπάνη που συνεπάγεται η μετακίνησή στην αρχή κάθε μονοπατιού θα καλύπτεται με την εκ περιτροπής διάθεση των αυτοκινήτων από τους συμμετέχοντες οδηγούς.

Τα απαραίτητα εφόδια, επίσης, είναι πολύ λίγα : άνετα ρούχα, μακρύ παντελόνι ή φόρμα, κατάλληλα παπούτσια (αθλητικά), καπέλο και ένα μπουκάλι με νερό.

Υπενθυμίζεται ότι σημείο συνάντησης όλων των συμμετεχόντων είναι η Δημόσια Βιβλιοθήκη Σπάρτης και ώρα συνάντησης, 18.00 το απόγευμα.