ΣΠΑΡΤΗ. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην πλατεία της Σπάρτης ποδηλατικός αγώνας δεξιοτεχνίας που διοργάνωσε ο Σπαρτιατικός Γ.Σ.

Ήταν μια εκδήλωση στο πλαίσιο της προσπάθειας του Σπαρτιατικού για την διάδοση της ποδηλασίας ως μέσο οικολογικής μεταφοράς, άσκησης και ψυχαγωγίας.

Οι 70 μικροί ποδηλάτες από 7 έως 13 ετών έτρεξαν στην διαμορφωμένη πίστα δεξιοτεχνίας, που σχεδίασαν οι προπονητές του συλλόγου Παναγιώτης Καρούνος και Χρήστος Βορβής.

Ενθουσιασμένοι οι μικροί φίλοι του ποδήλατου ξεδίπλωσαν τις οδηγικές τους ικανότητες, ευχαριστήθηκαν και χάρηκαν το αγαπημένο τους σπορ.

Νικητής το όμορφο αυτό Κυριακάτικο πρωινό ο αθλητισμός, το ποδήλατο και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, με τους πρωτεύσαντες να λαμβάνουν τα αναμνηστικά τους έπαθλα.

Στο τέλος κληρωθήκαν δυο ποδήλατα, προσφορά του συλλόγου, και τυχεροί ήταν οι Γεωργία Καράμπελου και Άρης Μαρίνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Αποστολάκος και μελή της Δημοτικής Κοινότητας Σπάρτης.

Ο Σπαρτιατικός ΓΣ, με σχετική ανακοίνωσή του, ευχαριστεί θερμά για την στήριξη τους τον Δήμο Σπάρτης και την Δημοτική Κοινότητα Σπάρτης.