Ποιος «βρίσκεται πιο κοντά» στη σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα; Ο Άγιος Γέροντας Παίσιος, ο Αλέξης Τσίπρας ή ο Τζώρτζ Σόρος; Αυτό είναι το ερώτημα της ψηφοφορίας που τρέχει στο notospress την τελευταία εβδομάδα και σας καλεί να ψηφίσετε αναδεικνύοντας αυτόν που «καταλαβαίνει» καλύτερα τις συνθήκες της ζωής μας, αντιλαμβάνεται το παρόν και προβλέπει περισσότερο επιτυχημένα το μέλλον μας.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά συχνά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Και ο Άγιος Γέρων Παίσιος όμως έχει συχνά έρθει στην επικαιρότητα τα τελευταία δυο χρόνια τουλάχιστον με τα γραπτά και ρητά του. Ο Τζώρτζ Σόρος, ο ισχυρότερος άνδρας του πλανήτη, έχει και αυτός πρόσφατα αναφερθεί στην ζοφερή ευρωπαϊκή και ελληνική πραγματικότητα. Και οι τρεις μιλούν για το μέλλον έχοντας πάντως διαφορετικές θέσεις και απόψεις.

Ήδη οι αναγνώστες του notospress πάντως δείχνουν ξεκάθαρα την προτίμησή τους και σπρώχνουν μπροστά με διαφορά τον Άγιο Γέροντα Παίσιο (59% και 63 ψήφους), τοποθετώντας δεύτερο τον κ. Σόρος με μεγάλη διαφορά και τελευταίο και καταϊδρωμένο τον Έλληνα Πρωθυπουργό στον οποίο βρίσκουν «αλήθεια» μόλις 16 από τους 107 που έχουν ήδη ψηφίσει. Εσείς ποιος θεωρείτε ότι με τη θεωρία του προσεγγίζει καλύτερα τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα;

Ψηφίστε για λίγες ακόμα ημέρες στο Notospress και αλλάξτε ή οριστικοποιείστε το αποτέλεσμα!