ΛΑΚΩΝΙΑ. Πριν από μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε στο notospress ψηφοφορία με θέμα τη στάση του Λεωνίδα Γρηγοράκου σε σχέση με τη δημόσια διαφωνία του με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά, τις ημέρες που ακολούθησαν την εκλογή του Κ. Μητσοτάκη στην Προεδρεία της ΝΔ και προηγήθηκαν της διαγραφής του Λάκωνα Βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Στην ψηφοφορία με ερώτημα «Θεωρείς τη στάση του Βουλευτή Γρηγοράκου: Επιβεβλημένη, Φυσιολογική, Υπαγορευμένη, Απαράδεκτη, Αδιάφορη» συμμετείχαν με τις απαντήσεις τους 161 άτομα.

Αναλυτικά οι απαντήσεις έλαβαν:
-Αδιάφορη 31%, 50 ψήφοι
-Απαράδεκτη 23%, 37 ψήφοι
-Φυσιολογική 20%, 33 ψήφοι
-Επιβεβλημένη 14%, 22 ψήφοι
-Υπαγορευμένη 12%, 19 ψήφοι

Από τα αποτελέσματα αυτά αντιλαμβάνεται κανείς πως οι απόψεις είναι μοιρασμένες στα …τρία: Ενώ κατά πλειοψηφία οι αναγνώστες του notospress τείνουν να αδιαφορήσουν για την εσωκομματική διαφορά στο ΠΑΣΟΚ, οι αμέσως δύο επόμενες απαντήσεις είναι «Απαράδεκτη» με 37 ψήφους και «Φυσιολογική» με 33 ψήφους. Αυτό αποδεικνύει μάλλον πως όσοι «νοιάστηκαν» για το θέμα, διχάστηκαν πραγματικά μεταξύ του «χάσματος» και της «εγγύτητας» που μπορεί να χωρίζει τελικά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αλλά και σε σχέση με την κριτική που ασκείται κατά καιρούς από στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην κ. Γεννηματά και αφορά στη συρρίκνωση του χώρου της Κεντροαριστεράς.