ΣΠΑΡΤΗ. Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης, μετά την συζήτηση που έχει ξεκινήσει στην πόλη για το ζήτημα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων και τις εγκλίσεις και αντεγκλίσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Φιλοζωικών Σωματείων και τη Δημοτική Αρχή της Σπάρτης, καλεί σε έκτακτη ανοιχτή συγκέντρωση μέλη και μη μέλη του.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στις 18.00 στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ (Δωριέων 11, παραπλεύρως του καταστήματος Κωτσόβολου στη Σπάρτη) και έχει ως στόχο «να αναδειχθεί περιεκτικά η αλήθεια και η ουσία για τα τεκταινόμενα στην πόλη μας σχετικά με τα αδέσποτα ζώα».

Στην ανακοίνωση του ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Σπάρτης απευθύνη «έκκληση σε κάθε φιλόζωο πολίτη – και έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε πολλοί!!- να παραστεί, προκειμένου να ενωθούμε με θετικό τρόπο όλοι όσοι νοιαζόμαστε αληθινά για τα αδέσποτα ζώα, ώστε να επιτύχουμε την αρμονική συμβίωση της κοινωνίας μας με αυτά».

«Ο Πολιτισμός μιας κοινωνίας φαίνεται από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα της. Και η Σπάρτη σίγουρα ξέρει από Πολιτισμό και Ιστορία», καταλήγει η ανακοίνωση.