ΣΠΑΡΤΗ. Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (Ε.Ο.Σ.) Σπάρτης πραγματοποιεί, σύμφωνα με το πρόγραμμα αναβάσεών του, και σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαμβακούς «Νέα Ζωή», ορεινή πεζοπορική εξόρμηση στον Πάρνωνα από Βαμβακού - Αγ. Κυριακή - Βαμβακού (κυκλική διαδρομή), την Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015.

Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που κινείται σε παλιά μονοπάτια, χωματόδρομους και τη ρεματιά της Αγίας Κυριακής και που η ανάδειξή της περιλαμβάνεται στις προτάσεις που έχει υποβάλει ο ΕΟΣ Σπάρτης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη δημιουργία του Ολοκληρωμένου Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών του Πάρνωνα.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή, η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή ατομικός εξοπλισμός (κατάλληλα πεζοπορικά άρβυλα ή παπούτσια, αδιάβροχο, καπέλο κλπ) καθώς και επαρκής ποσότητα νερού.

Βαθμός δυσκολίας : Α-Β ( Εύκολη-Μέτρια)
Διάρκεια πορείας : περίπου 3.30- 4 ώρες.

Αναχώρηση στις 8.00 το πρωί της Κυριακής, με ΙΧ αυτοκίνητα, από το Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης για Βαμβακού, απ’ όπου και η έναρξη της πορείας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στoυς συντονιστές της εξόρμησης, Λία Λιάκου (τηλ. 6972575979) και Νίκο Τσαρκαλή (τηλ. 6945103432), το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, 4/12.