Ελληνικά συναρμολογούμενα έπιπλα στο κατάστημα Γ. Κρικέλα στη Σπάρτη!

Όμορφα, προσιτά, χρήσιμα, ευέλικτα… έπιπλα για όλους!

05-11-2015 07:43   

ΣΠΑΡΤΗ. Το κατάστημα Παναγιώτα Ηλ. Κρικέλα που βρίσκεται στη Σπάρτη, στην οδό Θερμοπυλών 94, διαθέτει είδη καγκελαρίας και οικιακού εξοπλισμού. Τώρα, στο κατάστημα Κρικέλα θα βρείτε τα ποιοτικά, φθηνά και 100% ελληνικά έπιπλα VIOMETAL 4HOME που περιλαμβάνουν ό,τι χρειάζεται το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το γραφείο, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σας.

Οι

προτάσεις του καταστήματος Κρικέλα μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες νέων ζευγαριών, φοιτητών, επαγγελματικών χώρων ή ακόμα και ξενοδοχείων.

Λίγα λόγια για την VIOMETALE ABEE H VIOMETALE ABEE ιδρύθηκε το 1973. Σχεδιάζει, παράγει & διαθέτει σε όλη την Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού προιόντα για το σπίτι. Σήμερα, ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς για οικονομικές λύσεις στη επίπλωση του σπιτιού, δημιουργείται η Viometale4home, η οποία παρουσιάζει την πρώτη Ελληνική σειρά έτοιμων προς συναρμολόγηση επίπλων (RTA furniture). Η νέα αυτή σειρά τυποποιημένων και συσκευασμένων επίπλων έχει στόχο να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για οικονομικά, πρακτικά και επώνυμα Ελληνικά έπιπλα.

Δείτε όλα τα προιόντα και τις ασυναγώνιστες τιμές εδώ

Κατάστημα Παναγιώτας Ηλ. Κρικέλα Είδη Καγκελαρίας και Οικιακού Εξοπλισμού Θερμοπυλών 94, Σπάρτη Τηλ. 27310-89293

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ