ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γκοριτσάς και το Δήμο Σπάρτης για την ευαισθησία τους και την άμεση ανταπόκριση τους στην πληροφόρηση που είχαν ότι το σχολείο μας χρειάζεται ένα αμαξίδιο για τις ανάγκες μαθητών μας.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2015, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς παρουσία Μαθητών, Γονέων, Εκπαιδευτικών και της Εκπροσώπου του Δήμου κας Καρρά – Μεντή Ελένης, παραδόθηκαν στη Διευθύντρια του Σχολείου κα Παινέση Σοφία από την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Γκοριτσάς κα Βιεννάκου Μαρία και μέλη του Συλλόγου, 42.000 πλαστικά καπάκια που είχε συγκεντρώσει όλο το χωριό και «ΕΓΙΝΑΝ ήδη ΑΜΑΞΙΔΙΟ» που δωρίθηκε από το Δήμο Σπάρτης και θα παραδοθεί στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο.

Ας ευχηθούμε ότι τέτοιου είδους προσπάθειες θα συνεχιστούν ώστε όλο και περισσότεροι συνάνθρωποί μας θα χαμογελάσουν και θα γίνει λειτουργικότερη η καθημερινότητά τους.

ΝΑ θυμόμαστε πως ένα αντικείμενο που για μας δεν έχει καμιά αξία για κάποιους άλλους είναι ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ!