ΣΠΑΡΤΗ. Μετά τη νοσηλεία της στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, η κ. Α. Αντωνέλλου, τέως προισταμένη της Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου, συνέταξε ευχαριστήρια επιστολή συγκινημένη και απολύτως ικανοποιημένη από τη φροντίδα που έλαβε.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλο το προσωπικό ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.

Χρειάστηκε να νοσηλευτώ πρόσφατα και να υποβληθώ σε μια πολύ δύσκολη και σοβαρή για την ηλικία μου, πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Η νοσηλεία μου αυτή υπερέβη κάθε προσδοκία. Ήταν άριστη από κάθε άποψη. Η ευγένεια, το συνεχές ενδιαφέρον και η συμβολή όλων των εξαίρετων ιατρών, διευθυντών, επιμελητών και ειδικευόμενων της κλινικής, υπήρξε υποδειγματική. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες τους, ιδιαίτερα, τους ιατρούς κ. Σπύρο Αρναούτο και κ. Κων/νο Κουφάκο.

Με την ευσυνειδησία και την ανιδιοτέλεια τέτοιων συνανθρώπων μας μπορούμε ακόμη να ελπίζουμε ότι δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά μας και το άμεσο ενδιαφέρον συνδρομής για κάθε πάσχοντα, ανήμπορο και ασθενή συνάνθρωπό μας».