ΣΠΑΡΤΗ. Η Ομάδα Activate Now - Ενεργοποίηση Τώρα μας καλεί την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 , στις 19:30 στο ίδιο χαλαρό κλίμα για να μιλήσουμε για το επιχειρείν, στο χώρο Billy’s cafe bar , επί της οδού Αγ. Νίκωνος 67, Σπάρτη.
Αυτή τη φορά ομιλητής μας είναι ο Νεκτάριος Συλλιγαρδάκης, Co-Founder και product development manager του Zoottle με πολυετή πείρα στο πως φτιάχνουμε προϊόντα για το web και με εμμονή στο να παντρεύει το web με το φυσικό χώρο. Το υπόβαθρό του στη διδασκαλία των ηλεκτρονικών τον βοηθάει στην ανάπτυξη αλλά και στην αρχιτεκτονική της πληροφορίας όπως και στο να σκέφτεται πάντα ως δάσκαλος που θέλει η πληροφορία να γίνει κατανοητή. Το 2008 ιδρύει την Eresus μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και στη συνέχεια το 2013 ιδρύει μαζί με τους Νάσο Αναλογίδη, Χρίστο Περάκη και Νίκο Χασιότη το Zoottle.

Το Zoottle, για το οποίο και θα μας μιλήσει, είναι η ελληνική startup που θέλει να αλλάξει την εμπειρία του δωρεάν wi-fi σε χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και καταστήματα. Συγκεκριμένα είναι μια πλατφόρμα μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί σε κάποιο WiFi χωρίς να χρειάζεται username και password. Tο μόνο που έχει να κάνει είναι να κάνει login με το λογαριασμό του στο Facebook ή στο Twitter και να πατήσει like στη σελίδα του χώρου που βρίσκεται ή κάνοντας follow στο twitter αντίστοιχα. Εκτός από το να παρέχει ολοκληρωμένη λύση εναλλακτικής πρόσβασης στο Wi-Fi των συνεργατών της χρησιμοποιώντας λογαριασμούς υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης η Zoottle εστιάζει στην παροχή ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης των profiles των επισκεπτών – πελατών μιας επιχείρησης, καθώς και στην παροχή του μέσου επικοινωνίας μεταξύ της επιχείρησης με αυτούς, κατά την διάρκεια παρουσίας τους στον χώρο παρέχοντας έτσι έναν πολύ αποτελεσματικό μηχανισμό marketing.
http://www.zoottle.com/
https://www.facebook.com/zoottle

Η προσέλευση για τον πρώτο καφέ ξεκινά στις 19.30, η παρουσίαση λίγο μετά τις 20.00, ενώ το κυρίως μέρος –αυτό της δικτύωσης(networking) – συνεχίζεται αμέσως μετά. Η συμμετοχή είναι, εξ’ ορισμού, δωρεάν και ανοικτή για κάθε ενδιαφερόμενο.