ΤΡΙΠΟΛΗ. H Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Πολιτών Αρκαδίας για τα απορρίμματα καλεί τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και τους φορείς της Αρκαδίας σε κοινή σύσκεψη.

Στην πρόσκληση αναφέρει: «Το πρόβλημα των σκουπιδιών έχει υπερβεί κάθε όριο. Είναι πια καθαρό ότι μεθοδεύεται λύση για να εξυπηρετήσει μεγάλα συμφέροντα σε βάρος του λαού της περιοχής. Φορείς και δημοτικές παρατάξεις που συμφωνούν στη λύση (μείωση όγκου των σκουπιδιών, διαλογή στην πηγή, ανακύκλωση και κομποστοποίηση) και στην διαχείριση των σκουπιδιών από δημόσιο φορέα οφείλουν να καλέσουν το λαό της περιοχής σε πάνδημο συλλαλητήριο ώστε Δήμος, Περιφέρεια και Κυβέρνηση να δώσουν απάντηση στα παρακάτω αιτήματα.

1. Άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών.
2. Κατάργηση της απόφασης για διαχείριση των σκουπιδιών από την Περιφέρεια και να επανέλθει η διαχείριση στους Δήμους (ΦΟΔΣΑ).
3. Να μην υπογραφεί η σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ ή άλλο ιδιωτικό φορέα.
Σας καλούμε σε κοινή σύσκεψη την Δευτέρα 2 Μαρτίου 7:00 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας ώστε να καθορίσουμε την ημέρα του συλλαλητηρίου που κατά την γνώμη μας πρέπει να είναι την άλλη εβδομάδα».