ΣΠΑΡΤΗ. Η Τζίνα Πετροπούλου, Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε και στη Σπάρτη με επιστολή της ευχαριστεί το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης για την συνδιοργάνωση, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή του Τάκη Κούρου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στην διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. Θεωρώ ότι τέθηκαν κάποιες καλές βάσεις για το μέλλον του Φεστιβάλ στην Σπάρτη.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν θα ήθελα να αναφέρω ότι ήταν ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία και η προσπάθεια του κυρίου Τ. Κούρου. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να υπάρχει μία συνεχής παρουσία του μέσα από δραστηριότητες που θα γίνονται καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ηδη έχουν προγραμματισθεί ένα αφιέρωμα στο αμερικάνικο ντοκιμαντέρ με την παρουσία της Ελληνοαμερικανής σκηνοθέτιδας Αλεξάνδρας Ανθονυ. Επίσης ένα αφιέρωμα στο μουσικό ντοκιμαντέρ.

Ολα αυτά τα αναφέρω γιατί στόχος μας είναι αυτά τα αφιερώματα να γίνονται σε όλες τις πόλεις που συμμετείχαν και στο Φεστιβάλ του Ιανουαρίου.
Ελπίζουμε και πάλι στην καλή σας διάθεση για συνεργασία».