ΣΠΑΡΤΗ. Την Κυριακή 7-12-2014 στο δημοτικό γήπεδο της Σπάρτης έγινε ο ποδοσφαιρικός αγώνας των ομάδων Γ΄ κατηγορίας γυναικών μεταξύ των Καρυάτιδων Σπάρτης και του Ολυμπιακού Άργους.

Ο κόσμος που χειροκρότησε και τις δύο ομάδες για την προσπάθεια τους, δεν ήταν πολύς ίσως λόγω και του καιρού ...αλλά σίγουρα ανταμείφθηκε από την ποιότητα αλλά και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η επικράτηση σε όλο σχεδόν τον αγώνα της ομάδας των Καρυάτιδων έφερε και την ουσία για αυτές, παίρνοντας έτσι τη νίκη με 5-2 , προσθέτοντας έτσι στον βαθμολογικό πίνακα άλλους 3 βαθμούς.

Η προσπάθεια που καταβάλει η νεοσύστατη ομάδα των Καρυάτιδων είναι πραγματικά αξιόλογη και αξίζει συγχαρητήρια.

Η στήριξη όλων μας για να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται και να μας χαρίζει την ομορφιά του γυναικείου ποδοσφαίρου η ομάδα των Καρυάτιδων...είναι πλέον υποχρέωση μας!

Όσοι παρακολουθούν την ομάδα κάνουν έκκληση στους φορείς του Δήμου αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας για ουσιαστική στήριξη. Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ Καρράς με συνεργάτες του.

Το notospress.gr επικροτεί αυτή την προσπάθεια και με την συνεργασία που έχει με την περιφερειακή τηλεόραση του DRtv θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας αλλά και της διοίκησης .

Συγχαρητήρια σε όλες της κοπέλες και σε όλους τους συντελεστές της ομάδας!