ΛΑΚΩΝΙΑ. Για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Δημακόγιαννης δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις. Στην πρώτη μετεκλογική του συνέντευξη ως υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής αναφέρθηκε τόσο στο εκλογικό αποτέλεσμα όσο και στις γενικότερες και κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις.

«Θα ζήσουμε την κατάρρευση…» τόνισε. Χαρακτήρισε απολύτως απαράδεκτη και προκλητική την μεθόδευση γύρω από τον Νίκο Μιχαλολιάκο ακόμα και την ώρα που συζητιέται η άρση ή όχι της ασυλίας του από την Ελληνική Βουλή.
Σχετικά με τα εκλογικά αποτελέσματα ανέφερε ότι «ως λαός γερόντων, ο ελληνικός λαός δεν έχει πρόσβαση σε εναλλακτική ενημέρωση. Οι πολίτες βλέπουν ότι τους σερβίρουν…»

Επέμεινε ότι οι γραβατοφορεμένοι ελληνόφωνοι κυβερνήτες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ οδηγούν τη χώρα στο χάος αλλά προέβλεψε ότι στον αιώνα μας θα επανέλθει στους λαούς και στα κράτη η εθνική ζωή.

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές στη Λακωνία τόνισε ότι η Ελληνική Αυγή παρ’όλες τις πιέσεις, τα ψευτοδιλήμματα ακόμα και τους εκβιασμούς αναδείχθηκε τρίτη δύναμη με 13,03% (με διαφορά 13 ψήφων από τον 2ο) έχοντας απέναντι μια συμπαθή υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Ντία Τζανετέα και το διαφαινόμενο έργο Τατούλη, ο οποίος όμως σε κάθε περίπτωση ταυτίζεται με την συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Υπογράμμισε επίσης ότι όσοι πολίτες ψηφίζουν και στηρίζουν Χρυσή κι Ελληνική Αυγή δεν είναι πρόβατα αλλά συνειδητά επιλέγουν και στην κάλπη και στην κοινωνία τη στάση τους.

Σχετικά με την παρέμβαση Γρηγοράκου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου προσπάθησε να υποτιμήσει την ιδιότητα όποιου ανήκει στην Χρυσή Αυγή ο Γ. Δημακόγιαννης απάντησε: «Με αυτή τη στάση του κάποιον έκαψε… (πολιτικά)»

Ακούστε την συνέντευξή που παραχώρησε στον Ηλία Μπόνος και στο Νότος 94.9(με τη χρήση Mozilla Firefox)