Συνέντευξη έδωσε η Καλομοίρα, στο Full Life Απριλίου, λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι της στην Αμερική. Η γνωστή και αγαπημένη pop τραγουδίστρια, με καταγωγή από τα Νιάτα Λακωνίας, μίλησε για όλα στο life style μηνιαίο έντυπο, για τα δίδυμα, την Eurovision, τη σχέση της με το σύζυγο της Γιώργο Μπουσάλη αλλά και για τον χώρο της showbiz.

Συγκεκριμένα λοιπόν σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ήταν πολύ καλό παιδί για των καλλιτεχνικό χώρο, απάντησε ότι πρεπει να είσαι και λίγο κωλόπαιδο και εκείνη δεν μπορούσε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της, χωρίς να την υποχρεώνει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο. Ενώ αποχώρησε όταν άρχισε να πιέζεται και να χάνει την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους, έτσι άκουσε τον άντρα της, όπως λέει, που είναι η πιο δυνατή της αγάπη και ο έρωτας της.

Επιπροσθέτως στο άν θα άλλαζε κάτι στην πορεία της καριέρας της στην Ελλάδα απάντησε ότι: “Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν έπρεπε να μπω στο παιχνίδι. Ή ότι δεν έπρεπε να πάω στην Eurovision. Όλα έγιναν με έναν τέτοιο τρόπο, που με έμαθαν να ζω, να βγάζω τίμια τα χρήματα και να με μάθει ο κόσμος. Με αγάπησαν γιατί ήμουν αληθινή . Ποτέ δεν ένιωσα κάτι άλλο εκτός από το ότι ήμουν η Καλομοίρα.” Αυτό επιβεβαιώνεται και από την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος στο δρόμο αλλά και από την αντίδραση του κοινού στον ελληνικό τελικό της Eurovision που την καταχειροκρότησε.

Πηγή: grandesecreto.gr