Είναι Λάκαινα στην καταγωγή, διαθέτει εντυπωσιακά σωματικά χαρίσματα που γνωρίζει να τα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, ενώ συνάμα έχει ταλέντο στην κινησιολογία και το χορό! Ο λόγος για την επαγγελματία χορεύτρια και μοντέλο Αρχοντούλα Τσάκου, η οποία βρέθηκε στο Studio Kouros και φωτογραφήθηκε αποκλειστικά από το φακό του Τάκη Κούρου για το Notospress!

Τα πρώτα χρόνια σε Νεάπολη, Μονεμβάσια και η Κρήτη!

Η Αρχοντούλα γεννήθηκε στη Νεάπολη Λακωνίας, όπου και έζησε ως τα 14 της χρόνια, διατηρώντας τις καλύτερες μνήμες από τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην όμορφη κωμόπολη της Λακωνίας. Στη συνέχεια, η Αρχοντούλα μετακόμισε με την οικογένειά της λίγο πιο… δίπλα, στη γραφική Μονεμβάσια. Επόμενος σταθμός στη ζωή της γοητευτικής Λάκαινας ήταν το Ηράκλειο της Κρήτης, με την ίδια να πετυχαίνει την εισαγωγή της στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Κρήτης.

Εκτός των ακαδημαϊκών της ασχολιών στο 3ο έτος της Νοσηλευτικής, η Αρχοντούλα επιδίδεται σε δραστηριότητες αθλητισμού και χορού, για τα οποία τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. Μέχρι τώρα έχει ασχοληθεί με την κολύμβηση και το στίβο, στα οποία είχε αξιοσημείωτες επιδόσεις. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει μαθήματα κλασσικού χορού, ενώ έχει αποκτήσει διπλώματα στη Zoumba και την Bokwa!

Στο παλμαρέ της, η Αρχοντούλα Τσάκου έχει καταγράψει και μια συμμετοχή στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κρήτη», ενώ συχνές είναι και οι παρουσίες της σε επιδείξεις μόδας. Σήμερα Πέμπτη 9 Ιανουαρίου, μάλιστα, θα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε σε επίδειξη μόδας που θα προβάλλει η εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Η Λάκαινα καλλίγραμμη κοπέλα διαθέτει επώνυμο που έχει γράψει τη δική του… ιστορία στο χώρο του αθλητισμού. Όπως αποκαλύπτει η ίδια η Αρχοντούλα, μιλώντας στο Notospress, έχει συγγενική σχέση με την οικογένεια ποδοσφαιρικού παράγοντα που προ μηνών είχε προσπαθήσει να εμπλακεί στα διοικητικά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Η ίδια, ωστόσο, δηλώνει υποστηρίκτρια του Ολυμπιακού!

Στην προσωπική της ζωή, όπως εκμυστηρεύεται στο Notospress, είναι ελεύθερη, περιμένοντας το μεγάλο έρωτα να της «χτυπήσει» την πόρτα!

Ποια είναι, όμως, η γνώμη της Αρχοντούλας για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Λακωνία, την οποία επισκέπτεται κυρίως τα καλοκαίρια; «Είναι πολύ πιο όμορφη από την Κρήτη», λέει αφοπλιστικά, ωστόσο προσθέτει με παράπονο: «Δυστυχώς δεν αξιοποιούν το μέρος…».

Σε ερώτηση για το εάν θα την ενδιέφερε η προοπτική της εργασίας στη Λακωνία, η ίδια λέει «ναι, υπό προϋποθέσεις…»

Η φωτογράφιση έγινε για την ανανέωση του επαγγελματικού portfolio της Αρχοντούλας, η οποία είναι φρέσκο πρόσωπο με βλέψεις να καθιερωθεί στο χώρο της showbiz.

Η Αρχοντούλα Τσάκου πιστοποιεί μια κοινή διαπίστωση που θέλει τις Λάκαινες να έχουν στο DNA τους την ομορφιά, φροντίζοντας συνεχώς να προσδίδουν στο χαρακτηρισμό «ωραίο φύλο» αληθινό νόημα…Χ.Π.