Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και τα ανοιξιάτικα trends κάνουν την εμφάνισή τους! Ας ξεκινήσουμε από την κουζίνα!

Δες μερικές προτάσεις για να υποδεχτεί η κουζίνα σου τη νέα εποχή!

Country style

Το στιλ country είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της άνοιξης! Συνδυάζει μοναδικά τα υφάσματα, το ξύλο, τα αξεσουάρ και τα χρώματα με μοναδικό τρόπο! Υιοθέτησέ το αυτήν την άνοιξη!

Young and cosy

Μία νεανική ιδέα είναι να βάψεις τον τοίχο με μπογιά ώστε να γίνει μαυροπίνακας, τα έπιπλα είναι λιτά και χρωματιστά τύπου Ikea, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι καλύπτονται από ριγέ ύφασμα αντί ντουλάπια. Τα πράσινα φωτιστικά δίνουν τον ανοιξιάτικο τόνο!

Navy spring

Πιο κοντά στη θαλασσινή Ελλάδα, η άνοιξη μπορεί να... "μυρίζει" θάλασσα! Επέλεξε μπλε και λευκούς τόνους στην κουζίνα σου για να προετοιμαστείς και για το καλοκαίρι!

Με έμφαση στο πράσινο!

Άνοιξη δίχως πράσινο χρώμα δε γίνεται! Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστείς μεγάλες δόσεις από πράσινο στην κουζίνα σου!

Στα χρώματα της γης

Μια μοντέρνα πρόταση για ένα loft ή ένα νεανικό σπίτι θέλει τα ανοιξιάτικα χρώματα να είναι γήινα, όπως το καφέ στους τοίχους, το "ξεπλυμένο" γαλάζοπράσινο στα έπιπλα, το λευκό και το σκούρο γκρι στις συσκευές!

Κόκκινα πουά!

Το πουά είναι πάντα μια ανοιξιάτικη πρόταση στη μόδα. Τι θα έλεγες να το βάλεις και στην κουζίνα σου και μάλιστα σε κόκκικο και άσπρο; Ειδικά εάν η επίπλωση της κουζίνας σου είναι ανοιχτόχρωμη, το παιχνίδι κόκκινου-άσπρου πουά θα δώσει παραμυθένια όψη στο χώρο!

Μοντέρνα άνοιξη!

Μια μοντέρνα κουζίνα μπορεί να γίνει ανοιξιάτικη χωρίς πολλές παρεμβάσεις! Χρωματιστά πλακάκια ή ένα έντονο χρώμα στον τοίχο μπορεί να δώσει το ύφος της εποχής!

Άνοιξη με... αξεσουάρ!

Μερικά αξεσουάρ μπορούν να φέρουν την άνοιξη στην κουζίνα σου! Ένα λουλουδάτο τραπεζομάντηλο, ένα χρωματιστό βάζο με λουλούδια ένα floral πανό στον τοίχο κάνουν τη διαφορά!

Λευκό και γκρι

Το λευκό είναι πάντα ένα ανοιξιάτικο και φρέσκο χρώμα! Συνδύασέ το με πινελιές γκρι και έντονο ανοιχτό πράσινο, όπως αξεσουάρ, φρούτα στο τραπέζι σου, φυτά και είσαι έτοιμη για την άνοιξη!

Σε γκρι και κόκκινο

Το γκρι είναι αγαπημένο χρώμα και μπορεί να σηματοδοτήσει τον ερχομό της άνοιξης με τον κατάλληλο συνδυασμό! Παρέα με κόκκινες πινελιές αλλά και μια χαριτωμένη ταπετσαρία η κουζίνα μπαίνει στο πνεύμα της άνοιξης χωρίς τυμπανοκρουσίες αν είσαι χαμηλών τόνων!

πηγή: Tlife.gr