Τραπέζια για μικρούς χώρους

01-02-2013 13:28   

Αλήθεια, ποια είναι τα ιδανικότερα τραπέζια για μικρούς χώρους; Αυτά θα ανακαλύψουμε μέσα από τη σημερινή μας ανάρτηση. Τραπέζια σαλονιού, τραπέζια τραπεζαρίας, κονσόλες που μετατρέπονται σε τραπέζια για 20 άτομα! Ακόμη και τραπέζια σαλονιού που γίνονται τραπέζια φαγητού θα δούμε. Κι όλα αυτά σε μοντέρνα σχέδια και στυλ που ταιριάζουν σε

όλους τους χώρους. Με υλικά όπως γυαλί, ξύλο ή μέταλλο, με βαφές λάκας και χρωματιστά κρύσταλλα, με κυκλικά σχήματα, αυστηρά παραλληλόγραμμα και τετράγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε το ιδανικό έπιπλο για τον μικρό σας χώρο. Ακόμη κι αν πρόκειται για γκαρσονιέρα, για ξενώνα για φοιτητικό ή εργένικο διαμέρισμα, η λειτουργικότητα μπορεί να συναντά την αισθητική μέσα από ένα έπιπλο. Οι επιλογές που σας δείχνουμε σήμερα, είναι λειτουργικά έπιπλα που εύκολα μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα επίπλων και πρόκειται για διακριτικά σχέδια με χρωματισμούς ουδέτερους που να μην τραβάνε τα βλέμματα και να συνδυάζονται εύκολα με το υπόλοιπο «ντύσιμο» του σπιτιού σας.

Μία κομψή κονσόλα στολίζει διακριτικά την είσοδο του διαμερίσματός σας, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσετε να κάνετε τραπέζι στην πολυπληθή οικογένειά σας. Τότε, το 1 μέτρο του μήκους της μετατρέπεται σε 1,5 μέτρο, 2 ή 2,5 μέτρα, ανάλογα τις ανάγκες, και τα 50 εκατοστά πλάτους γίνονται ένα μέτρο, προσφέροντας απεριόριστη άνεση. Αντίστοιχα και τα τραπέζια με τις 4 καρέκλες που «κρύβονται» χάρη στο μελετημένο σχήμα τους. Εμπνευστείτε λοιπόν και πλέον θα ξέρετε τι να ψάξετε μόλις βγείτε στην αγορά για το νέο μικρό  σπιτικό σας!

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ