Γράφει ο Μανώλης Αντωνάκος

Είναι εντελώς απαράδεκτο με τη πρώτη βροχή και με τη πρώτη ζέστη να διακόπτεται το ηλεκτρικό ρεύμα είτε στη Νεάπολη είτε στα χωριά των Βατίκων!

Είχα επισημάνει την ηθική υποχρέωση της Πολιτείας, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ, να προβούν σε στοιχειώδεις αναβαθμίσεις του δικτύου παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ως ελάχιστη αναγνώριση της ταλαιπωρίας που υπέστη ο τόπος από τις εργασίες για τη τοποθέτηση του καλωδίου και των λοιπών εγκαταστάσεων μεταφοράς ρεύματος στην Κρήτη.

Όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αλλά ούτε οι στοιχειώδεις συντηρήσεις και καθαρισμοί του δικτύου δεν γίνονται.

Οι μονωτήρες παραμένουν ακαθάριστοι και οι μετασχηματιστές σκάνε!

Αποτέλεσμα αυτών, πολύωρες διακοπές ρεύματος, πτώση τάσης, καταστροφές ηλεκτρικών συσκευών και προιόντων. Κίνδυνος για την υγεία των ευπαθών ομάδων!

Και φυσικά ευτυχώς που υπάρχουν φιλότιμοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ και τρέχουν νυχθημερόν να φτιάχνουν τις βλάβες κάτω από αντίξοες πολλές φορές συνθήκες.

Επιτέλους το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και οι Βουλευτές του Νομού Λακωνίας οφείλουν να ασχοληθούν με το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Το ίδιο και ο Δήμος Μονεμβασίας ο οποίος οφείλει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των Πολιτών οι οποίοι πληρώνουν ουκ ολίγα!!!

Δεν πάει άλλο!!!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr