ΗΛΕΙΑ. Τα προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Πύργου αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν τις δημόσιες δομές Υγείας στην Ηλεία, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νίκος Κοροβέσης με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Κοροβέσης έθεσε υπόψιν του Υπουργού Υγείας, πάγια αιτήματα των νοσοκομειακών υπαλλήλων του νοσοκομείου Πύργου με πρώτο και βασικότερο αυτό της ενίσχυσης της νοσηλευτικής μονάδας με ιατρικό προσωπικό, ζητώντας από τον κ. Γεωργιάδη να γίνονται προκηρύξεις μόνο για την Δευτεροβάθμια Περίθαλψη και να δοθούν επιπλέον οικονομικά κίνητρα σε γιατρούς, προκειμένου να επιλέξουν το Γ.Ν. Ηλείας.

Νίκος Κοροβέσης: «Θέλουμε η Ηλεία να αναπτυχθεί και οι πολίτες της να ευημερούν»

«Οι υψηλές υπηρεσίες υγείας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη και την ευημερία ενός τόπου. Και εμείς θέλουμε η Ηλεία να αναπτυχθεί και οι πολίτες της να ευημερούν. Γι’ αυτό και στην συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, τον ενημέρωσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νοσηλευτικές μονάδες του νομού, για πολλά από τα οποία ασφαλώς ήταν ήδη ενήμερος. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, ο κ. Γεωργιάδης αναγνώρισε τα δίκαια αιτήματά μας και δεσμεύτηκε να εξετάσεις τις επιλογές που υπάρχουν για την ενίσχυση του Γ.Ν. Ηλείας», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηλείας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις