ΣΠΑΡΤΗ. Ο Γιάννης Πριφτάκης στη Σπάρτη εύχεται στην πελατεία του αλλά και σε κάθε συμπολίτη Καλό Πάσχα. Έχοντας κατακτήσει το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο καλύτερης βιτρίνας για τον μήνα Μάρτιο εξηγεί πόσο αναγκαίο αλλά και πόσο δύσκολο είναι να διατηρείς βιτρίνα με ποικιλία κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων, καθημερινά.

Σε ότι αφορά στη γιορτή του Πάσχα προτάσσει πάντα το αρνάκι και το κατσικάκι για την παραδοσιακή απόλαυση αλλά προτείνει και έξυπνες προσιτές λύσεις για όποιους θέλουν κάτι κοντά στην παράδοση ή κάτι πιο εξελιγμένο. Αρνάκι, κατσικάκι, χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο και όλα αυτά, επιπλέον, σε διάφορες εκδοχές, κοντοσούβλι, ρολό, μαριναρισμένα, κ.λ.π.

Ο έμπειρος κρεοπώλης διαπιστώνει ότι ο κόσμος, παρ’ όλες τις δυσκολίες, δίνει σημασία στην διατροφή του και στο καλό πιάτο και αισθάνεται ικανοποίηση όταν οι πελάτες του αναγνωρίζουν την ποιότητα και την εξυπηρέτηση που προσφέρει με την ομάδα του. Όπως λέει χαρακτηριστικά «στη μια βιτρίνα του καταστήματος παρουσιάζουμε την παράδοση και στην άλλη της εξέλιξη του κρέατος».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις