Τα σωστά γυναικεία εσώρουχα πρέπει να έχουν μία απόλυτα ευχάριστη αίσθηση. Θα πρέπει να σε στηρίζουν, χωρίς να περιορίζουν, να φροντίζουν το δέρμα σου με μαλακά υφάσματα και να κινούνται μαζί σου ώστε να μη χρειάζεται καν να νιώθεις ότι υπάρχουν. Με άλλα λόγια: Θα πρέπει να είναι απόλυτα άνετα! Πάνω σε αυτό έχει χτίσει όλη της τη φιλοσοφία η Sloggi, το brand που ξέρει ότι η άνεση είναι η βάση για να νιώθεις υπέροχα ό,τι και αν κάνεις. Τα Sloggi εσώρουχα έχουν σχεδιαστεί με τεχνολογία και υλικά που προωθούν την άνεση, εξασφαλίζοντας τη σωστή εφαρμογή και την απαλή αίσθηση.

Μέχρι τώρα ίσως να σου ήταν δύσκολο να πετύχεις αυτό με τα εσώρουχά σου. Πολλές φορές, αγνοούμε τη σημασία της καλής ποιότητας των εσωρούχων μας, επειδή ξέρουμε ότι δεν είναι ορατά σε πολύ κόσμο. Ωστόσο, παρακάτω θα δεις πώς μπορείς μέσα από τη μεγάλη συλλογή της Sloggi να βρεις τα εσώρουχα που θα σε κάνουν να νιώθεις σα να μη φοράς τίποτα!

Εσώρουχα: Πώς θα πετύχεις την απόλυτη άνεση

Το ύφασμα μετράει

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η σημασία των υφασμάτων στη συνολική αίσθηση που έχουμε όταν φοράμε ρούχα; Το ύφασμα είναι ικανό να καθορίσει το πόσο δυσφορία ή αυτοπεποίθηση μπορεί να αισθανθείς, να προκαλέσει δερματικούς ερεθισμούς ή ακόμη και να καταστρέψει εντελώς ένα σύνολο, όταν είναι κακής ποιότητας και δεν στρώνει σωστά. Το ίδιο ισχύει και με τα εσώρουχα, μόνο που εδώ η σημασία του υφάσματος είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς μπορεί να επηρεάσει σημαντικά και την προσωπική σου υγιεινή.

Η συλλογή από σλιπ γυναικεία της Sloggi είναι κατασκευασμένη από 100% σε περιεκτικότητα premium ποιότητας, οργανικό βαμβάκι. Το βαμβακερό ύφασμα είναι το πιο κατάλληλο για να πετύχεις την απόλυτη άνεση στα εσώρουχά σου, αλλά και να προστατεύσεις το δέρμα σου. Το βαμβάκι επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει, και αποτρέπει τη συσσώρευση υγρασίας που μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία βακτηρίων. Παράλληλα, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος, κρατώντας σε δροσερή ακόμη και στις πιο έντονες δραστηριότητες.

Επιπλέον, τα βαμβακερά εσώρουχα έχουν μαλακή αίσθηση στο δέρμα, χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Τι πιο άνετο, λοιπόν, από το να αισθάνεσαι απαλότητα και προστασία όλη την ημέρα, χωρίς να νιώθεις τσιμπήματα και άβολη πίεση από χαμηλής ποιότητας υφάσματα;

Διαφορετικοί τύποι εσωρούχων για κάθε σωματότυπο

Κάθε σωματότυπος είναι μοναδικός και κολακεύεται από διαφορετικά είδη εσωρούχων. Το να ξέρεις ποια εσώρουχα εφαρμόζουν καλύτερα στο σώμα σου είναι σημαντικό για να νιώθεις άνεση και να κινείσαι με περισσότερη ελευθερία και αυτοπεποίθηση.

Τι να επιλέξεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου:

  • Αν έχεις σωματότυπο «μήλου», σημαίνει ότι είσαι πιο στρογγυλή στο πάνω μέρος του σώματος και στη μέση. Επίλεξε ψηλόμεσα maxi σλιπ, για να διαμορφώσεις την περιοχή της μέσης και να τονίσεις τα πόδια σου.
  • Αν ανήκεις στον τύπο «αχλάδι» ή «κλεψύδρα», επίλεξε hipster ή brazil εσώρουχα, για να τονίσεις της καμπύλες της γλουτούς σου.
  • Για σωματότυπους «τετράγωνο», που είναι συνήθως πιο μονοκόμματοι χωρίς καμπύλες, τα string είναι μία καλή επιλογή για ένα λείο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
  • Αν το σώμα σου έχει σχήμα «ανάποδο τρίγωνο», που σημαίνει λεπτή στο κάτω μέρος και πιο ανοιχτή της ώμους και τη μέση, επίλεξε midi ή maxi ψηλόμεσα σλιπ που αγκαλιάζουν ομοιόμορφα τη μέση και την κοιλιά.

Στη συλλογή από εσώρουχα γυναικεία Sloggi θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από κάθε τύπο εσώρουχου για να επιλέξεις αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου.

Το μέγεθος κάνει τη διαφορά

Η σωστή εφαρμογή του σλιπ είναι must για να νιώθεις άνετα! Εάν το εσώρουχό σου είναι πολύ μικρό, θα σε πιέζει και θα σε περιορίζει, ενώ αν είναι πολύ μεγάλο, δεν θα σε στηρίζει αρκετά ώστε να νιώθεις την απαραίτητη προστασία και θα φεύγει από τη θέση του. Με άλλα λόγια, θα έχεις άβολη αίσθηση.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξέρεις το νούμερό σου και να αγοράζεις εσώρουχα στο σωστό μέγεθος και να πετυχαίνεις την τέλεια εφαρμογή. Τα εσώρουχα χαρακτηρίζονται από την ελαστικότητα του υφάσματός τους, επομένως στο κατάλληλο μέγεθος, γίνονται ένα με το σώμα σου, χαρίζοντάς σου απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Η απόλυτη άνεση σε περιμένει

Αν και το στιλ, ο σχεδιασμός και η αισθητική είναι σημαντικά, υπάρχει ένας παράγοντας που τους ξεπερνάει όλους όταν πρόκειται να επιλέξεις γυναικεία εσώρουχα: Η άνεση.

Το να φοράς άνετα εσώρουχα μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, να βελτιώσει την καθημερινότητά σου και να σου προσφέρει καλύτερη υγιεινή. Και δεν υπάρχει άλλο brand περισσότερο συνώνυμο με την άνεση, από τη Sloggi.

Πώς θα πετύχεις λοιπόν την απόλυτη άνεση στα εσώρουχά σου; Θα ανακαλύψεις τη μεγάλη συλλογή από Sloggi στο e-shop esorouxa-anelia.gr, όπου σε περιμένει μία ευρεία γκάμα προϊόντων από το διεθνές brand στις καλύτερες τιμές, και σε οικονομικές συσκευασίες των 2-3 τεμαχίων. Ξεκίνα τις αγορές σου και δεν θα χάσεις!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις