ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης 30 Απριλίου στην οδό Καραντάνη, στο ύψος που βρίσκονται τα κοτέτσια του Γαρυφαλή, όταν ένας άνδρας ηλικίας 55 περίπου ετών έχασε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε δέντρο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από καθαρή τύχη αποφεύχθησαν τα χειρότερα, αφού στο οδόστρωμα δεν υπήρχαν ίχνη από φρενάρισμα, ενώ δεν υπήρχε κάποιο άλλο αυτοκίνητο στην αντίθετη πλευρά του δρόμου.

Όπως γράφει το loutraki365.gr, ο 55χρονος οδηγός, κατάφερε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια ξάπλωσε στο χώμα, όπου βρισκόταν για πολλή ώρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από οδηγό άλλου οχήματος που είδε το «καρφωμένο» σιελ αυτοκίνητο στο δένδρο και άμεσα κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να αντικρύσει τον ξαπλωμένο άνδρα στο έδαφος.

Ο 55χρονος, μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά και τραύμα στο κεφάλι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις